Cazare in Baile Felix la Pensiunea Anthimos

cazare baile felix la pensiunea anthimos
pensiunea anthimos cazare baile felix

Va este dor de apa termala ?
Daca locuiti in vestul tarii, una dintre cele mai bune variante, este un sejur la Baile Felix.
Dar atentie !
De obicei statiunea Baile Felix este aglomerata , asa ca nu mergeti fara sa cautati inainte cazare in Baile Felix, la una dintre pensiunile din Baile Felix sau la un hotel in Baile Felix, online, in una dintre unitatile de cazare din Baile Felix, pe care le gasiti usor, pe internet.

Alegeti sa cautati cazare in Baile Felix, pe www.cazarebailefelix.ro

Si daca nu aveti dinainte o unitate de cazare pe care o stiti deja, va recomand  o varianta buna de cazare in Baile Felix, la o pensiune in Baile Felix.  Sunt unii turisti care prefera cazare in Oradea, dar nu este cea mai buna solutie. Sunt o multime de pensiuni in Baile Felix dar eu va recomand cazare la o  pensiune de langa Baile Felix si anume cazare la Pensiunea Anthimos. Este drept ca nu este situata chiar in Baile Felix, ci langa Baile Felix, dar intr-o zona verde, frumoasa si linistita, asa ca daca alegeti sa stati la Pensiunea Anthimos, atunci sigur imi veti multumi pentru recomandarea unui sejur la aceasta pensiune in Baile Felix.
Pensiunea Anthimos, o gasiti usor , dupa ce iesiti spre Cordau, pe langa Complexul President, dupa ce urcati panta si ajungeti sus pe un drum orizontal , nu departe pe dreapta la vreo 200 de metri maxim , apare un drum printre vegetatia din dreapta drumului.
Dupa ce ati iesit de pe soseaua care duce la Cordau, vedeti in dreapta cladirea pensiunii Anthimos, exact cum se vede in poza.

Ce ofera Pensiunea Anthimos ?

Pensiunea Anthimos, o pensiune in Baile Felix, de 4 stele, este pregatita a va ofere cazare in Baile Felix in conditii foarte bune in 11 camere duble si doua apartamente.
Camerele sunt elegante fiind dotate cu mobilier din lemn masiv, TV color (LCD), seif, wi-fi, bai dotate cu dus, uscator si halate de baie. Capacitatea pensiunii Anthimos este de 30 de locuri de cazare, suficient de mare ca sa cazeze si grupuri de turisti.
Pensiunea Anthimos pune la dispozitia turistilor si un restaurant cu 140 de locuri.

Ce ofera pentru firme Pensiunea Anthimos ?

Pensiunea Anthimos, pune la dispozitia firmelor un etaj cu 2 sali de conferinte, o sala cu 70 de locuri in suprafata de 84 mp si o sala de 30 de locuri in suprafata de 35 mp. In aceste sali se pot organiza orice fel de intalniri de afaceri sau chiar petreceri. Pensiunea Anthimos organizeaza la cererea turistilor si excursii cu teme turistice , sau pur si simplu de agrement.
Pentru cei care cauta cazare in Baile Felix, la o pensiune din Baile Felix, Pensiunea Anthimos este una dintre cele mai bune solutii. Va asteptam !